Jeigu jūsų maitinimo įstaigoje į meniu įtraukti glotnučiai, trintos sriubos, ledų kokteiliai ar skirtingi patiekalai su įmantriais padažais, tuomet nepamainomos jūsų virtuvės palydovu turėtų tapti virtuvės blenderis, kurio pagalba pagaminsite reikiamus gėrimus ar patiekalus operatyviai ir kokybiškai. Verta žinoti, kad profesionaliam naudojimui skirti maišytuvai skiriasi nuo tų, kurie naudojami kasdieninėje buityje.
Blenderio privalumai
Jei naudosite blenderį neabeajotinai sutaupysite laiko. Rankiniai blenderiai skirti profesionaliam naudojimui ruošiant sriubas, padažus, įdarą, majonezą, pomidorų padažą, ledus ir pan. Ar jums reikėtų sutrinti sriubą ar paruošti padažą, blenderio pagalba tai padaryti galėsite padaryti greičiau nenaudojant daug energijos, kadangi vidutinis jų maišymo greitis siekia 4-16 tūkst. aps./min. Blenderio pagalba galite susmulkinti vaisius ir daržoves ir padaryti įvairius skanius kokteilius, kurie praturtins jūsų meniu ir leis operatyviai aptarnauti klientus.
Kaip išsirinkti tinkamą blenderį?
Esama plataus blenderių pasirinkimo, todėl vertėtų gerai apsvarstyti, kokie Jūsų pagrindiniai poreikiai. Renkantis tinkamą blenderį atsižvelkite į jo galingumą. Jei jūsų gaminimo rutinoje esama maisto produktų tokių kaip kietos daržovės ar norėsite smulkinti ledukus, Jums reikėtų rinktis kuo galingesni blenderį. Atsižvelkite į tai keliems žmonėms norėsite gaminti. Nuo to priklauso, kokios talpos blenderius reikėtų Jums rinktis, nes esama įvairių dydžių.
Ne ką mažiau svarbu atkreipti dėmesį į blenderio greitį, kad galėtumėte mėgautis greitu ir efektyviu gaminimo procesu. Taip pat nepamirškite pasidomėti ar lengva naudotis bei kaip reikia valyti blenderį. Profesionalai ypač dažnai renkasi rankinius plakiklius su šluotele ir greičio reguliavimu. Papildomas priedas - šluotelė ypač pasitarnaus plakant grietinėlę, kremams, omletams, suflė ruošti.