Vakuumatoriai

Dažnas iš mūsų susiduria su dilema, kokią virtuvės įrangą pasirinkti. Vienas svarbiausių aspektų yra ir kokį vakuumatorių rinktis virtuvėje, nes maisto ruošimas ir kokybiškai bei skaniai paruoštas maistas užima labai svarbią vietą mūsų gyvenime. Vienas populiariausių pasirinkimų yra vakuumatoriai virtuvėje. 

Vakuumatoriai įvairioms paskirtims

Viešajam maitinimui: vakuuminė pakuotė naudojama profesionaliose virtuvėse ir visų rūšių restoranuose. Tai puikus sprendimas pelningam ir efektyviam porcijų laikymui.

Mėsos paruošimui: mėsos pakavimas - tradicinė vakuuminio pakavimo technologijos taikymo sritis. Mėsa yra vertingas kasdienio vartojimo produktas, kurio galiojimo laikas ribotas. Mūsų tiekėjas „Boss Vakuum“ siūlo sprendimus mažoms, vidutinėms ir didelėms įmonėms.

Jūros gėrybėms: vakuuminė pakuotė, kur pradeda neprarasti skonio ir ilgiau išlaiko šviežumą.

Daržovėms: šviežios daržovės per trumpą laiką netenka vertingų maistinių medžiagų. Nulupus daržoves, jos praranda savikonservacines savybes. Vakuuminiuose maišeliuose supakuotos daržovės įgauna ilgesnį galiojimo laiką. Taip išsaugoma produkto skonį ir išvaizdą.

Procesas
Projekto
paruošimas
Sąmatos
sudarymas
Įrangos
atgabenimas
Sumontavimas
Garantija ir
servisas